Ekofiber isolering – Originalet sedan 1989

 

 

Logo Ekofiber Hus 534x534

Ekofiber Sweden AB

startade 1989 att förse den Svenska marknaden med cellulosaisolering. Det första typgodkännandet för lösullsisolering i Sverige erhölls av Ekofiber Sweden AB 1991.

Ekofiber har drivit forskning och utvecklat teknik tillsammans med bl.a. SP och KTH för att få fram fungerande konventionella och diffusionsöppna konstruktioner. Detta har
resulterat i att Ekofiber kan erbjuda material, lösningar och garantier för ett hållbart, miljömedvetet och sunt byggande.

Ekofiber kan som ensam aktör erbjuda Ekofiber byggsystem som ger hela 10-års fuktgaranti på hela konstruktionen.

Med Ekofiber kan man välja mellan 3 olika produkter som var och en är lämpad för sitt respektive område: Ekofiber Vind, Ekofiber Vägg samt Ekofiber Brand.

 

Lättbygg_Broschyr_Front

Ekofiber i samarbete med Lättbygg Sweden AB

Ekofiber har inlett ett samarbete med Lättbygg Sweden AB. Lättbygg levererar monteringsfärdiga stommar i uppmärkta ”platta paket”. Detta gör att klimatskärmen levereras i en enda smidig leverans till byggplatsen. Vindskydd och underlagstak följer med stomleveransen. Isoleringen är inräknad i paketet och installeras på plats när stommen är upprest.

Fördelarna är uppenbara: snabbt och enkelt montage, hela stommen i en leverans, inget spill, mycket konkurrenskraftigt pris, isolering i torr klimatskärm – och inga lagerproblem på plats!

För vidare information: www.lattbygg.se

 

 

STEICO flex trave

STEICO

Ekofiber VInd

Ekofiber

Tätskikt

Tätskikt

 

Företagsvän 2016 730x150